Царовска: Обезбедени се пари за нови градинки, една и во Кавадарци

Нови детски градинки ќе се градат низ земјава, меѓу кои една и во општина Кавадарци Кочани, Неготино, Кисела Вода и

Read more

Поддршка за министерот Тодоров од партиските здравствени полтрони

Откако само во рок од неколку денови починаа две родилки, новороденче и 14-годишно девојче, јавноста се крена на нозе и

Read more