Ексклузивно: Кавадаречки производ наскоро на светскиот пазар!

Револуционерен производ за промена на секојдневниот живот Кавадаречката компанија “Комун Аналец” со поддршка на локалниот јарамаз на општина Кавадарци и

Read more

Исчистена депонијата пред детската градинка “Рада Поцева” во Кавадарци

Темелно исчистена депонијата која осамна на првиот школски ден пред објектот “Детелинка” од детската градинка во Кавадарци За краток период

Read more