(ВИДЕО) Кавадаречкиот “земјоделец” Весна Пемова, главен лик во “Глупава Саботажа”

Весна Пемова, кавадаречки “бисер” во македонското собрание Еден од најголемите кавадаречки “патриоти”, пратеник од ДПМНЕ, мега кавадаречки “земјоделец” кој “дрпа”

Read more

Пемова, Аризанов, Шошев, Шалев, Камчев…локал “патриоти” офајдени на грбот на земјоделците?

Земјоделците од Кавадарци искрадени од своите сограѓани? Ние имаме киднапирана држава од неколку луѓе, криминалци здружени во злосторничко здружување кои

Read more

„Мисли на пазар – не само на субвенции“, тркалезна маса за тиквешкиот земјоделец

“Рурална Коалиција” во периодот јули 2015 до јуни 2016 го спроведува проектот „Коалиција за правични и транспарентни земјоделски политики“ преку

Read more