Кавадаречкиот совет изгласа против отворање цинкара на ИГМ во Кавадарци!

Цинкара “НЕ” – едногласно сите советници од советот на општина Кавадарци се изјаснија дека здравјето е приоритет пред се друго останато

Read more

(ВИДЕО) ВИСТИНАТА НА ВИДЕЛИНА: Кавадаречката општа болница во долгови до гуша!!!

Општа болница Кавадарци со финансиска дупка од вулкански размери Општата болница во Кавадарци се наоѓа во огромен финансиски долг како

Read more

Ексклузивно: Кавадаречки производ наскоро на светскиот пазар!

Револуционерен производ за промена на секојдневниот живот Кавадаречката компанија “Комун Аналец” со поддршка на локалниот јарамаз на општина Кавадарци и

Read more

(ФОТО) Мизерија услови во кавадаречката болница

Вистинска мизерија на детското одделение во кавадаречката болница. Според фотографиите кои што ги доби веб порталот Револуционер од родители на

Read more

Поддршка за министерот Тодоров од партиските здравствени полтрони

Откако само во рок од неколку денови починаа две родилки, новороденче и 14-годишно девојче, јавноста се крена на нозе и

Read more

Анестезиологот пијан избегал од операционата сала по смртта на мајката и бебето???

Анестезиологот кој во операциона сала влезе пијан е причина за смртта на мојата сопруга. Вака ја започна својата приказна Мите

Read more