Кавадаречко лудило! Масовно труењето на кучиња низ градот!

Продолжува труењето на кучиња во општина Кавадарци Масовното труење на кучиња што се случува деновиве низ централното подрачје во општина Кавадарци

Read more

Секс и оргии во знак на протест пред кавадаречката Локална Самоуправа

Со искажување меѓусебна љубов и размена на сексуални пози од Камасутра, група од засега анонимни кучиња скитници од кавадаречкиот регион

Read more