Од “Дрекслмајер” ги отфрлуваат шпекулациите дека компанијата ќе се затвора

Веднаш откако во јавноста проструи веста дека во наредните неколку месеци компанијата “Дрексламер” ќе биде затворена, од менаџментот со соопштение до јавноста…

Read more

“Дрекслмаер” и Мурингер велат дека во оваа фабрика немало умрено никој!

“Дрекслмаер” реагира на објавената студија на Бранимир Јовановиќ Лукас Мурингер, потпишан како управител на фабриката “Дрекслмaер” во Кавадарци реагира на

Read more