АРСЕНА со предупредување: Водата од Негорски Бањи не е спас за гевгеличани

Членовите на Граѓанската иницијатива „АРСЕНА“ денеска поставија предупредувачки пораки на чешма во комплексот „Негорски Бањи“ дека водата НЕ Е ЗА

Read more