(ВИДЕО) ВИСТИНАТА НА ВИДЕЛИНА: Кавадаречката општа болница во долгови до гуша!!!

Општа болница Кавадарци со финансиска дупка од вулкански размери Општата болница во Кавадарци се наоѓа во огромен финансиски долг како

Read more

(ФОТО) Мизерија услови во кавадаречката болница

Вистинска мизерија на детското одделение во кавадаречката болница. Според фотографиите кои што ги доби веб порталот Револуционер од родители на

Read more

Анестезиологот пијан избегал од операционата сала по смртта на мајката и бебето???

Анестезиологот кој во операциона сала влезе пијан е причина за смртта на мојата сопруга. Вака ја започна својата приказна Мите

Read more