Судскиот процес „ТЕНКОВСКИ ДЕЛОВИ“ пред самиот крај

Поголемиот број од обвинетите ги дадоа завршните зборови, па се очекува судот да закаже кога ќе биде соопштена пресудата. Обвинетите побараа да бидат ослободени, бидејќи, како што кажаа, не се докажало дека ја злоупотребиле службената положба. Обвинителот побара соодветни казни за обвинетите.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.