Што незнаат мажите за своите сопруги?

Дури 39 проценти од мажите не знаат кој број на градник носат нивните жени, 34 проценти не го знаат името на омилениот парфем на нивните поубави половини, а 24 проценти признале дека не го знаат омилениот бренд.

Единаесет проценти од мажите не ја знаат природната боја на коса на нивните сопруги, а 10 проценти не можат да го кажат името на фирмата во кои работат нивните сопатнички. Интересно е тоа што 40 проценти од прекинот на врските е поради незнаењето на основните работи на мажите за своите партнерки.

“Може да се забележи дека мажите не го знаат бројот на телефон на своите партнерки напамет, но, фактот што не го знаат омилениот парфем е малку тажна. Поклоните често ги растажуваат жените бидејќи добиваат чувство како да се во врска со странец, а не со човек кој ги познава”, изјавила маркетинг менаџерката Џема Мејсон.

Бројот на мобилен телефон: 54 проценти

Големина на градник: 39 проценти

Омилен парфем: 34 проценти

Омилен бренд за облека: 24 проценти

Големина на чевли: 23 проценти

Конфекциски број: 23 проценти

Големина на долна облека: 20 проценти

Датумот на раѓање: 12 проценти

Природна боја на коса: 11 проценти

Бизнис титула: 10 проценти

 

 

Што незнаат мажите за своите сопруги?

Дури 39 проценти од мажите не знаат кој број на градник носат нивните жени, 34 проценти не го знаат името на омилениот парфем на нивните поубави половини, а 24 проценти признале дека не го знаат омилениот бренд.

Единаесет проценти од мажите не ја знаат природната боја на коса на нивните сопруги, а 10 проценти не можат да го кажат името на фирмата во кои работат нивните сопатнички. Интересно е тоа што 40 проценти од прекинот на врските е поради незнаењето на основните работи на мажите за своите партнерки.

“Може да се забележи дека мажите не го знаат бројот на телефон на своите партнерки напамет, но, фактот што не го знаат омилениот парфем е малку тажна. Поклоните често ги растажуваат жените бидејќи добиваат чувство како да се во врска со странец, а не со човек кој ги познава”, изјавила маркетинг менаџерката Џема Мејсон.

Бројот на мобилен телефон: 54 проценти

Големина на градник: 39 проценти

Омилен парфем: 34 проценти

Омилен бренд за облека: 24 проценти

Големина на чевли: 23 проценти

Конфекциски број: 23 проценти

Големина на долна облека: 20 проценти

Датумот на раѓање: 12 проценти

Природна боја на коса: 11 проценти

Бизнис титула: 10 проценти

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.