Штипски советник од ДПМНЕ гласал за својата сопруга да влезе во Управен одбор

Ваквата одлука би била за поздравување доколку како предлог-решение до Комисијата за мандатни прашања не пристигна предлогот на коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ, „За подобра Македонија“ на испразнетото место да биде именувана сопругата на советникот Тулиев, Соња Тулиева.

Останатиот дел од текстот прочитајте го овде…

Leave a Reply

Your email address will not be published.