Штипски бизнисмен пронајден мртов со прострелни рани

Познатиот штипски бизнисмен Горан Даскалов е пронајден мртов во штипската викенд населбата Сутилак, јави Телма. Според првичните информации, Даскалов починал од огнено оружје. На неговото тело била пронајдена огнострелна рана. Полицијата се уе утврдува дали станува збор за убиство или самоубиство.

Даскалов беше член на Управниот одбор на Текстилен кластер и до пред една година претсетдател на ФК „Брегалница“.

Штипската јавност Даскалов го познава како човек кој работеше во текстилниот сектор.

Leave a Reply

Your email address will not be published.