Старец прегазен кај влезот во Кавадарци

Стар човек засега со сеуште непознат идентитет трагично загина обидувајќи се да ја премине улицата. Бил удрен од возило кое се движело со поголема брзина.Покрај загинатиот, не се знае и идентитетот на лицето кое го управувало возилото. По него сеуште се трага.

Leave a Reply

Your email address will not be published.