Секоја чест, СППМД од Кавадарци го обележа Европскиот ден против фашизмот

 

Со наслов “NO HATE” акцијата беше приредена на градскиот плоштад во Кавадарци,  каде учество земаа волонтерите од СППМД и младите денсери од групата ВЕНУС.

 

Оваа акција беше реализирана со партнерство на КОМ 018 од Ниш, Република Србија.

Повеќе фотографии може да видите овде.

Leave a Reply

Your email address will not be published.