Спектакуларна градба во Кина

Ваквата изградба граѓаните ја нарекоа дека ова е најдрската илегална градба.
Од моментот кога оваа градба стана многу популарна и сликите се нашле по сите портали на интернет, по сите телевизии, властите на сопственикот му наложиле во рок од 15 дена да ја руши сам или ќе му биде рушена од нивна стрна.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.