Состави ја својата тастатура

Се до сега. Дизајнерот Wan Fu Chun целосно ги помести тастерите со дизајнирање на Puzzle тастатурата.

Puzzle тастатурата со својот дизајн ви овозможува да ги отстраните тастерите кои не ги користите често, да ги регрупирате тастерите кои ги користите на подобра локација, и целосно да ја уредите тастатурата како што ви одговара вам. Формата на тастатурата може да биде изместена за да се добие поергономичен дизајн исто така.

Puzzle тастатурата не само што може да ви го олесни пишувањето ако ја користите тастатурата често, исто така може да им помогне и на луѓето со одредени инвалидитети. Оние кои имаат артритис или повреди на рацете може да ги организираат тастерите според своите потреби. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.