Со жив штит во одбрана на ГТЦ

Своето расположение синоќа го покажаа со жив штит пред најавите са менување на физиономијата на Трговски.Во текот на денот беа собрани четири илјади потписи.

Извор Телма

Leave a Reply

Your email address will not be published.