Smoke Shakers со настап во живо на Радио Слободна Македонија

Со триесет минутна свирка на радио Слободна Македонија се претставија и Smoke Shakers како најава за настапот на Пиволенд. Бендот ќе има два настапи на Пиволенд утре 20 август и тоа едниот на главната (Main stage) со почеток во 19:00h и другиот на Fresh Stage со почеток во 23:00h. 

Погледнете го нивното претставување и свирката на Радио Слободна Македонија. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.