АУДИО: Слушнете ги кучињата од власта како ги режираат македонските медиуми!

Гордана, Иво, Никола, Сашо, Миле, Мартин и остала багра од власта во заминување режираат медиуми, централни дневници, нарачувале вести и прилози и притоа претворајќи ги медиумите како Сител во обичен ГНОЈ со ДПМНЕ пропаганда, што би рекол Латас.

Денес на македонскиот граѓанин му се доставени нови аудио-снимки кои опозицијата ги објави на денешната прес-конференција и на кои, беа обелоденети телефонски разговори помеѓу функционерите на власт, при уредување на вести во медиумите, како и тоа дека критичките новинари биле таргет на прислушувањето на УБК. Слушнете народе, и ставете прст на чело.

Leave a Reply

Your email address will not be published.