Шиповиќ е уапсен на Виенскиот аеродром

Шиповиќ со својта сопруга за денеска го најави своето враќање во Македонија со летот од САД до Франкфурт-Виена-Скопје.

Меѓутоа власта неможеше да издржи па го приведе уште на виенскиот аеродром, но оттаму не знаеме дали ке биде веднаш екстрадиран во Македонија или тоа дополнително ке се договара. Во вчерашното интервју тој истакна дека е невин и дека власта прави политичка хајка против него, се со цел да го тргне од функцијата претседател на совет. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.