Шекил еден од сопствениците на Сакраменто

Онил од неодамна стана партнер на новиот сопственик на Сакраменто, Вивеком Ранадивое, кој во Мај ги откупи акциите на Сакраменто за 530 милиони долари.
Доаѓањето на Онил во Сакраменто ги изненади сите, посебно во моментот кога ги повика “кралевите“ на легендарната серија во 2002 година во серијата кога Сакраменто и Лејкерс имаа легендарна серија на натпревари, во која серија на крај победи Лејкерс.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.