Шест турски воени авиони го нарушиле воздушниот простор на Грција

Според генералштабот, турските авиони летале над островите Лезбос и Хиос, пред да бидат пресретнати од грчки борбени авиони.
Летовите на турските авиони траеле околу 30 минути.

Leave a Reply

Your email address will not be published.