ВИДЕО: Шеќеринска VS Мијалков и Антикорупциска

Таа смета дека најавата на Антокорупциска за испитување и на нејзиниот имот е со единствена цел – да се дефокусира јавноста и прашањата да се преформулираат.

Извор Плусинфо 

Leave a Reply

Your email address will not be published.