Се за женските гради во 100 секунди

Во него се претставени неколку факти во врска со градите, па така можете да дознаете дека луѓето се единствениот вид чии женки имаат трајно зголемени гради, независно дали дојат или не.

Од друга страна, не е познато зошто мажите се толку луди по нив. Потврдено е дека не постојат две дојки со иста големина, како и тоа дека најчесто левата е поголема.

Просечна големина на еден градник во Америка е 34DD, додека пред 20 години била 34B. Зголемувањето на градите е убедливо најпопуларната естетска операција и заклучено е дека финансиски подобро ситуираните мажи повеќе сакаат помали гради, додека големите се знак на плодност.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.