Се роди бебе во хеликоптер

Момчето е родено во моментот кога хеликоптерот бил над Брчкиот канал и тоа неколку минути пред планираното слетување во Сплит.
По породувањето во воздух бебето е однесено во родилиштетот во Сплит.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.