Фото галерија: Се носат намирници на Плоштад Македонија

Денеска македонските граѓани ја покажуваат својата солидарност за која мислевме дека е исчезната. Затоа ве повикуваме сите оние кои имате некаква можност да им помогнете, направете го тоа во текот на денот. Еве неколку фотографии од плоштад Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published.