Рок концерт кај месноста “12 ваташки другари”

Своевиден собир на овој концерт одржаа и моторџиите од Република Македонија. Моторцикли од најразлични категории ја збогатија синоќешната манифестаација, а присутните имаа и прилика да направат и по некоја заедничка фотографија. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.