Фатена чудна риба

Како што пренесува Блесок.инфо Томислав најпрво мислел дека станува збор за јагула, но покасно заклучил дека е во прашање “паклара“, која што се наоѓа на црвената листа на ретки светски видови на риба.

Leave a Reply

Your email address will not be published.