Реконструкција на Владата на Република Србија

Според информациите кои ги имам од Владата, најдобро е за на 26 август да закажиме седница на собранието на Република Србија, каде ќе се реконструира владата на Србија.
На таа седница пратениците ќе можат да отворат расправа во врска со измената на Законот за министерствата , околу разрешување на министерите, околу нивните оставки.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.