Регионална конференција “Сеќавање на еден град”

Преку разгледување на различни типови на активистички и граѓански проекти учесниците бараа одговор на прашањето што е јавен простор и чиј е јавниот простор?

Организатор беше Факултетот за работи што не се учат, а настанот беше поддржан од Исток-исток програмата на ФООМ.


Created with flickr slideshow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.