(2 Видео) Раул се опрости на Бернабе со погодок

Раул својата кариера за кралскиот клуб ја заврши како најдобар стрелец во историјата на клубот со 323 погодока на 741 натпревар. А во целосната своја кариера во Реал, Шалке и Ал Шадом , Раул има постигнато 376 погодока на 875 натпревари..
Голема чест на Раул му приредија Касиљас и Роналдо. Касиљас му ја подари капитенската трака а додека Роналдо му го подари дресот со број 7.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.