Раул Албиол во Наполи

Екипата на Реал ќе добие оштетување од 12 милиони евра.
Албиол во екипата на Реал дојде од екипата на Валенсија во летото 2009 година за 15 милиони евра.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.