Расипништвото на власта, нови 500.000 евра ќе се фрлаат на безвезна кампања

Вредноста на овој проект е ни помалну ни повеќе ами половина милион евра, пари од џебовите на граѓаните, хонорарците, пензионерите, академците, студентите, работниците, социјалците, тутунарите, лозарите и членовите и симпатизерите на сите политички партии во Република Македонија. Па дури и неопределените, оние неутралните.

Овој оглас и неговата перверзност може да го погледнете на следниот линк, нормално доколку немате утрински тегоби и проблеми со варењето на храната.

Leave a Reply

Your email address will not be published.