Протест пред Собрание: Борбата продолжува!

Во рацете држеа парола на која пишуваше „Борбата продолжува“.

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев денеска во 11 часот ќе говори пред Собранието.

Во 18 часот и 30 минути Бургијашите ќе се соберат во Жена парк, пред скулптурата на Прометеј, за да го одбележат 24.Декември.

извор: centarnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.