Протест пред полициската станица во Кавадарци, има место за СИТЕ!!!

Настаните и протестите кои ги обележаа изминативе 3-4 дена,  после обелоденувањето на снимките на кои се потврдува скривањето на убиството на Мартин Нешковски од страна на власта предводена од Јанкулоска, Мијалков и Груевски, како и после протестите во Скопје, Битола и Прилеп, конечно протест да се каже СТОП ЗА ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ токму пред полициската станица во Кавадарци. 

Протестот е закажан за утре (петок), 08. мај со почеток од 18 часот пред пролициската станица во Кавадарци. Присутните ќе има за што да раскажуваат на идните генерации.

 

{facebookpopup}

Leave a Reply

Your email address will not be published.