(Видео) Пропаднала со автомобилот во дупка која се отворила во самиот асфалт

Возачот Памела Нокс, не била во можност да ја избегне оваа несреќа иако го видела автомобилот пред неа како пропаѓа во земјата. Кога пропаднала во дупката и нејзиниот автомобил се превртел, а по конешното застануваање на автомобилот, тој почнал да се полни со вода. Успеала во тој момент да го пронајде автомобилот и да побара помош од својот сопруг. За кратко време пристигнале пожарникарите кои ја спасиле.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.