Алпинист пронајде големо богатство

Пронајденото богатство се процецнува некаде околу 130 000 или 246 000 евра. Пронајденото богатство е предадено на француската полиција. Младиот француски алпинист кој го пронајде богатството ги замолил надлежните да остане анонимен за јавноста.
На поголем број од пронајденото богатство било изграфирано “Made in India“.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.