Промоција на младо вино во СОЗШУ “Ѓорче Петров” Кавадарци

Младите чија насока е стручното земјоделство имаат потенцијал во подготвување на младо вино. Вака професорот Горан Керов ги оценува учениците и нагласи дека постојано го следи нивното усовршување.

srednoskolci sumarska3 srednoskolci sumarska4

Керов исто така даде и висока оценка за младите вина кои беа промовирани и истакна дека е видно изненаден од големата заинтересираност на учениците за обавување на практична настава.

srednoskolci sumarska2

Leave a Reply

Your email address will not be published.