Промоција на книгата „Македонското прашање од 1944 до денес“

На 31 јануари 2014 година, во ГЕМ клубот во Скопје, беше промовирана книгата „Македонското прашање од 1944 до денес“ од Чавдар Маринов. Книгата, во издание на Фондацијата Отворено општество – Македонија, ја промовираа Иван Катарџиев, Трајко Стаматоски и Жарко Трајаноски, а за своето дело говореше и самиот автор Маринов.


Created with flickr slideshow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.