Промоција на книгата “Контраверзите на ФЕНИ”

 

stojanov feni kontraverziiСтојанов цели 35 години бил вработен во комбинатот за феро-никел “ФЕНИ” од Кавадарци почнувајќи од позиција инженер и напредувајќи до генерален директор. Неговото 35 годишно работно искуство го сублимирал во оваа книга напишана во 28 глави.

Според него целта на издавањето на овој материјал е јавноста да се запознае со некои технички работи како и контраверзи кои го следеле “Фени” во текот на неговото постоење а и пред тоа.

Стојанов вели дека книгата изобилува со провокации за одредени настани поврзани со овој комбинат.

Leave a Reply

Your email address will not be published.