Промоција на книгата “Пресудни Години” на Сашо Орданоски

Во книгата се опфатени битни настани од Македонија за периодот од 1986-1989 година, како и интервју со д-р Јаков Лазаровски.

Промотори на овој настан ќе бидат академикот Таки Фити и публицистот Ѓунер Исмаил.

Настанот започнува од 12 часот. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.