Приредба на децата од градинката “Снежана и 7 џуџиња”

Приредбата во која учесници беа децата од големата група беше во склоп на есенскиот амбиент и бои. Атмосферата беше исполнета со детска топла насмевка, и разиграни и весели срца.Приредбата ја проследија нивните родители и голем број гости. Слични активности за прославување на есента и нејзино испраќање ќе се реализираат и во останатите детски градинки.

Во прилог е и галеријата фотографии од приредбата

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.