Фуере: Ова е срам и уште еден пример за злоупотребата на моќта!

-Ова е срам и уште еден пример за злоуптребата на моќта и тоталното игнорирање на мислењето на локалните жители. Фактот дека ова беше изведено навечер го покажува кукавичкиот пристап на оние кои ги дале инструкциите – напиша Ерван Фуере на Фејсбук групата на „Паркобраните“.

Извор Либертас

Leave a Reply

Your email address will not be published.