(Видео) Обама мораше да го прекине својот говор

Обама во својот говор на американските граѓани им ги објаснувашетехниките за новиот модел на здраствено осигурување.
Во одреден момент говорот на Обама морашеда прекине, поради влошувањето на здравјето на девојката која стоеше позади Обама. Додека тој говореше, во еден момент свати што се случува позади него, се сврте, и и помогна на девојката.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.