Јавна презентација против владината кампања “Имаш право на избор.Избери живот”

 

Оваа презентација е резултат на наодите на студија која беше спроведена последните неколку месеци во врска со влијанието врз јавното мислење и трошоците за владината кампања “Вие имате право да изберете. Избери живот “.

 

Поканети на работниот состанок по прес-конференцијата беа граѓанските организации кои работат на правата на жените, здравствени специјалисти и нивните здруженија, претставници од ОН во Македонија, како и медиумите.

Повеќе фотографии од настанот може да погледнете овде.

Leave a Reply

Your email address will not be published.