ФОТО: Страшна работа, прави селфи додека хеликоптерот е во пламен

Навистина бизарен, суров и ужасен начин за собирање лајкови по социјалните мрежи. Во хеликоптерот кој се урна доцна синоќа во општина Струмица, загинаа четири лица.

Leave a Reply

Your email address will not be published.