Запален камион во тунел, повредени 55 луѓе

Порпаролот на полицијата Јерн Ласе Рефшнеш, изјави дека во болница се пренесени 55 луѓе.
Причината за пожарот сеуште не е позната. Тунелот Гутванка, е тунел со 11,5 километри должина.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.