Пописот не успеа бидејќи ќе покажеше дека има помал процент Албанци и драстично помалку Македонци!

Според професорите Љубомир Фрчкоски и Стево Пендаровски и македонскиот и албанскиот дел од Владата имаат интерес да не се одржи пописот.

Повеќе ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published.