(Видео)3.717 повредени, а 202 погинати во вчерашните судири во Египет

Хабит изјави дека 202 луѓе се погинати во главниот камп Рада ал Адави, каде се сместени приврзаниците на Морсиј.
Како што се дознава додатни воени групи се распоредени на влезот во Каиро и Гизу, а поради немирите денеска се затворени и банките.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.