Петто годишно девојче починало поради високата температура

Девојчето било оставено од страна на нејзините родители околу 12 часа во нивниот автомобил, на високите температури.
Поради високите температури, девојчето било угушено. Петтогодишното девојче е пренесено мртво во болница, а лекарскиот тим констатирал дека поради високите температури девојчето се угушило и тоа е единствената причина за неговата смрт.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.